Досить одного хустки, щоб і зігрітися, і створити стильний образ з пальто і сукнею.

Як зав’язати велику хустку поверх пальто

«Шаль»

Спосіб підійде для пальто з V-подібним вирізом. Можна взяти хустку довжиною від 150 см і шириною від 60 см або тонкий квадратний хустку з довжиною сторони не менше 150 см. Якщо ви вибрали другий варіант, то спочатку складаємо хустку навпіл так, щоб утворився прямокутник, потім накидаємо його на плечі і зав’язуємо попереду в вузол. Підтягуємо ближче до шиї і підвертаємо краю під воріт пальто. Вузол можна зрушити на плече.

«Водоспад»

Знадобиться хустку довжиною від 190 см і шириною від 70 см (чим він ширше, тим більше складок вийде). Тримаємо його перед собою і довільно збираємо пальцями в гармошку. Накидаємо на шию так, щоб з одного боку залишився кінець довжиною не менше 30 см. Довгу сторону обертаємо навколо шиї, беремо його за куточок і закріплюємо ззаду в утворилися складках.

Бохо-шик

Найкраще використовувати тонкий хустку шириною від 60 см і довжиною від 2 м (чим він довший, тим легше буде виглядати образ). Накидаємо хустку на голову, перехрещуємо кінці спереду, потім ззаду і зав’язуємо попереду. Тепер опускаємо хустку з голови на плечі, злегка вивертаємо і виправляємо.

«Метелик»

Цей спосіб зав’язування виглядає по-справжньому стильно при розмірах хустки 220 см на 80 см. Довільно пальцями збираємо хустку в гармошку, складаємо його навпіл, накидаємо на шию, протягуємо кінці через петлю. Знаходимо зовнішні кінчики з кожного боку хустки, тримаємо їх в руках і закидаємо на плечі. Можна зав’язати ззаду на шиї в невеликий вузлик.

драпірування

Підійде квадратний хустку великих розмірів. Знаходимо центр хустки і зав’язуємо його гумкою з виворітного боку: залишаємо хвостик 5-7 см. Вивертаємо хустку на лицьову сторону і складаємо по діагоналі. Драпірування розміщуємо спереду, а кінці перехрещуємо ззаду і перекидаємо наперед. Їх можна зав’язати в вузол під драпіруванням або заховати під неї.

Невідомий вузол

Хороші розміри хустки для цього способу — 220 см на 80 см. Обертаємо хустку навколо шиї так, щоб спереду залишилися кінці однакової довжини. Пов’язуємо їх між собою на манер краватки, потім накриваємо вузол зверху петлею і розправляємо її.

Як зав’язати теплий вовняний хустку поверх куртки

«Вільний художник»

Цим способом можна зав’язати і в’язаний шарф, і теплу хустку (для нього оптимальною буде довжина від 190 см, ширина — від 40 см). Довільно пальцями збираємо хустку в гармошку й обертаються хустку навколо шиї так, щоб спереду залишилися кінці однакової довжини. Протягуємо один кінець через петлю, але повністю його не витягують. Інший кінець протягуємо через нову петлю повністю.

ковбойський стиль

Потрібен квадратний хустку з довжиною сторони від 90 см. Складаємо його навпіл по діагоналі і накидаємо на шию так, щоб трикутник виявився попереду. Перехрещуємо кінці ззаду і виводимо їх наперед поверх трикутника. Зав’язуємо у вузол.

Ми вже писали, як носити хустку на голові, а тепер розповімо, як з його допомогою відновити плаття або блузку.

Як зав’язати шовкову хустку поверх сукні

Шик-модерн

Саме з сукнею витонченіше всього виглядатиме тонкий хустку. Оптимальна довжина — 150-190 см, ширина — 40-60 см. Обертаємо хустку навколо шиї так, щоб спереду залишилися кінці однакової довжини. Протягуємо один кінець через петлю (у напрямку до центру кола, який утворює хустку навколо шиї). Те ж саме робимо з іншим кінцем. Якщо є бажання ускладнити вузол, можна виконати ті ж рухи ще раз або сховати кінці повністю. Для цього досить помістити їх в утворилися кишеньки.

«Нескінченність»

Знадобиться тонкий квадратний (зі стороною від 1 м) або вузький (довжиною від 1 м, шириною до 30 см) хустка. Якщо ви вибрали перший варіант, то спочатку складаємо хустку навпіл по діагоналі, накидаємо його на шию і зав’язуємо кінчики в невеликий вузлик. Тримаємо хустку за вузол і перекручуємо один раз. Петлю накидаємо ще раз на шию. Чим вже й довше буде хустку, тим ефектніше вийде образ.

кольє

Можна взяти шовкову хустку довжиною від 70 см (підійде і квадратний, і прямокутний). Складаємо його в смужку і знаходимо середину. З неї починаємо туго закручувати хустку, щоб утворився джгут. Накидаємо його на шию і протягуємо кінці в отвір-петлю.

стильний вузол

Красиво зав’язати шовкову хустку можна і так: накидаємо його на шию, зав’язуємо один кінець хустки в вільний вузол, потім протягуємо другий кінець в цей вузол. Якщо взяти хустку невеликих розмірів, варіант підійде навіть для ділового стилю.

Читайте також:

Источник

Похожие записи

Добавить комментарий