Душова кабіна — дуже необхідна річ, яку багато хто вже прикупив або мріє її придбати. Часто можна чути різні дискусії між багатьма людьми про те, що краще обрати душеву кабіну чи ванну.

Сьогодні наша редакція «Мир Интересного» розкаже вам, дорогі читачі, про плюси і мінуси душових кабін і ванн.

  • Душова кабіна. Багато хто вже роками використовує душеву кабіну для того щоб митись і по відгуках, душова кабіна самий кращий варіант. Чим практична душова кабіна? Вона не займає багато місця у ванній кімнаті. Часто площа ванної кімнати дуже маленька, особливо якщо ви живете в старих будинках. Тому економія місця дуже важлива для власників таких маленьких ванних кімнат. Крім того, душова кабіна дуже економить воду. Не секрет, що вода дуже дорога і з кожним місяцем  тарифи на воду стають все дорожчими і більшими. Тому душова кабіна ідеальний варіант. Тільки варто звернути увагу на те, якого типу душова кабіна — зроблена своїми руками з піддоном із плитки та склянними дверьцятами чи уже куплена готова в магазинах. Ви можете прочитати про це детальніше. Крім того, душова кабіна ідеально підходить для людей яким не можна довго лежати в ванні.
  • Ванна. Ванна стала дуже популярна ще з часів радянського союзу. Великим плюсом ванни є те, що в ній можна полежати і попаритись, якщо це зробити дозволяє здоров‘я. Але є також багато мінусів. Одним із таких мінусів є великий об‘єм ванни. Для того, щоб її наповнити потрібно дуже багато води. Це все гроші. Якщо колись вода була більш доступною в плані оплати, то сьогодні ванну взагалі рідко хто набирає. Крім того, є ще один другий великий мінус — ванна забирає дуже багато місця. Ванна має приблизно 1.6 кв.м. Якщо у вас площа ванної кімнати 4 кв.м. тоді, практично майже половину площі займає сама ванна, яка по факту не є дуже потрібною в 21 столітті.

Що ж, зробімо висновки. Душова кабіна дуже практична, особливо в плані економії води та економії площі. Крім того, душова кабіна дуже гарно виглядає та практична для людей, які мають хвороби серця, гіпертонію, вегетосудинну дистонію та багато інших хворіб при яких категорично заборонено приймати гарячі ванни. Єдиним плюсом ванни є те, що в ній можно попаритись людям які не мають проблем зі здоров‘ям.

Це тільки декілька плюсів та мінусів душових кабін та ванн.

Автор Мир Интересного

Похожие записи